Valentijnsmenu koud

Voorgerecht

Gerookte heilbot, tartaar van zwaardvis, mierikswortel en roze peper

Tussengerecht

Aspergesoep, gerookte zalm, lente-ui

Hoofdgerecht

Kalfszesrib, gebakken ganzenlever, champignons, witloof, zongedroogde tomaat uit de wok, kalfsjus met sjalot en Nicola aardappelen
OF

Skreihaasje, kruidenkorst, geplette aardappel, kervel, parmezaan en champagnesaus

Dessert

Witte chocomousse, passievrucht en crumble van witte chocolade

 

Prijs
€45 per persoon

Aangepaste wijnen
€39 voor 2 personen

Enkel verkrijgbaar op zaterdag 13/2 en zondag 14/2 tussen 14u en 16u.
Wij bereiden de 4-gangenmenu voor en u hoeft ‘m enkel af te halen en op te warmen. De instructies hiervoor worden meegeleverd.

Bestellen kan via 033148440 of online