Valentijnsmenu koud
Voorgerecht
Gerookte heilbot, tartaar van zwaardvis, mierikswortel en roze peper
Tussengerecht
Aspergesoep, gerookte zalm, lente-ui
Hoofdgerecht
Kalfszesrib, gebakken ganzenlever, champignons, witloof, zongedroogde tomaat uit de wok, kalfsjus met sjalot en Nicola aardappelen
OF
Skreihaasje, kruidenkorst, geplette aardappel, kervel, parmezaan en champagnesaus
Dessert
Witte chocomousse, passievrucht en crumble van witte chocolade
Prijs
€45 per persoon
Aangepaste wijnen
€39 voor 2 personen
Enkel verkrijgbaar op zaterdag 13/2 en zondag 14/2 tussen 14u en 16u.
Wij bereiden de 4-gangenmenu voor en u hoeft ‘m enkel af te halen en op te warmen. De instructies hiervoor worden meegeleverd.
Bestellen kan via 033148440 of online