Hoofdgerechten
- Hazenrugfilet met pommes fondues, gevulde champignon, pastinaak, veenbes en saus van fine champagne 36.00€ (suppl.menu 8.00€)
- Hertenkalffilet met spruitjes, boschampignons, jonge wortel, gratin en morillesaus 36.00€ (suppl. menu 8.00€)
- Filet van wilde eend met wintergarnituur, pastinaakpuree en rode wijnsaus 32.00€ (suppl. menu 4.00€)
- Wildstoverij met aardappelgerecht naar keuze 28.00€
- Gebakken zeetong (450gr) Meunière 48.00€ (suppl. menu 20.00€)
- Lengfilet met prei-roomsausje en puree 32.00€ (suppl. menu 4.00€)
- Risotto met boschampignons, spinazie en truffel 24.00€
- Ierse filet pur met slaatje en saus naar keuze 39.00€ (suppl. menu 11.00€)
- Black angus steak met slaatje en saus naar keuze 30.50€ (suppl. menu 2.50€)
- Ierse zesrib met slaatje en saus naar keuze 35.50€ (suppl. menu 7.50€)
- Gelakte spare ribs 27.50€
- Wok met kortgebakken rundsvlees en teriyaki 23.50€
- Wok met gemarineerde kip en scampi 23.50€
- Warme sauzen: peperroom, champignonroom, kalfsjus, bearnaise 3.50€
Kinderkaart
- Kinderspaghetti 10.00€
- Kinder ribben met slaatje 12.00€
- Kinderkip met appelmoes 12.00€
- Curryworst met slaatje 12.00€
Desserten
- Dame blanche 11.50€
- Moelleux met rood fruit en vanille-ijs 11.50€
- Tarte tatin met vanille-ijs 11.50€
- Bladerdeeggebak met vanille-ijs, banketbakkersroom en warme krieken 11.50€
- Selectie artisanale kazen 13.50€
- Koffie compleet (kleine zoetigheden en honing whisky) 19.00€ (suppl. menu 7.50€)
- Internationale koffie 12.00€
- Kinderijsje 8.00€
Menu
Zelf samengestelde 3-gangen menu uit bovenstaande gerechten
- 3-gangen menu 45€
- 4-gangen menu 54€