Update 09-05-2021

HEROPENING HORECA

En dan is het EIN-DE-LIJK zo ver… EIN-DE-LIJK wordt jullie beproefde geduld, trouw en steun beloond! Het ganse team van Brasserie Criterium heet u opnieuw hartelijk welkom; op ons terras bij prachtig weer of binnen in onze brasserie indien gewenst!

  1. Openingsuren
    We schakelen terug over op onze gekende openingsdagen van donderdag tot en met maandag (dinsdag en woensdag gesloten).
    Maandag, donderdag, vrijdag en zondag ontvangen we jullie graag al vanaf ‘s middags.
    Op donderdag, vrijdag en zaterdag werken we ‘s avonds met 2 shiften (17u-19u30 en 20u-22u) om iedereen zoveel mogelijk de kans te geven om een bezoekje te brengen aan onze brasserie.
    Bestellen kan tot 21u.
  2. Acties 
    Tradities zijn er om in ere te houden, dus de volgende acties blijven als een rots in de branding bestaan:
    Donderdag = gamba’s & ribbekes à volonté
  3. Onze take-away blijft open
    Onze hele à la carte is ook in take-away verkrijgbaar zijn, doorlopend tijdens de openingsuren (dus ook ‘s (na)middags en tot 21u).
    Wens je na 17u nog take-away te bestellen voor diezelfde avond? Gelieve ons even op te bellen, zodat we jouw bestelling zeker niet missen door de drukte van de avondshift.

Simple as that! Tot héél binnenkort…

Het team van Brasserie Criterium.