NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Weekend menu VIS

ENKEL VERKRIJGBAAR OP VRIJDAG 16/4, ZATERDAG 17/4 & ZONDAG 18/4

Carpaccio van tomaat met asperges en burrata
*****
Scampi in pittige tomatensaus met chorizo en rijst
*****
‘Eton mess’: meringue, bosvruchten en room

€32,50 per persoon

32,50
Weekend menu VLEES

ENKEL VERKRIJGBAAR OP VRIJDAG 16/4, ZATERDAG 17/4 & ZONDAG 18/4

Carpaccio van tomaat met asperges en burrata
*****
Souvlaki van lam met gegrilde paprika, feta, kerstomaat, flatbread en tzatziki
*****
‘Eton mess’: meringue, bosvruchten en room

€32,50 per persoon

32,50
Asperges op Vlaamse wijze (HG)

met krieltjes

24,00
Pasta pesto17,00
Vol-au-vent

met aardappelgerecht naar keuze

17,00

Wok met runds

met teriyaki, fijne groentjes en tagliatelle

18,00
Wok met kip en scampi

met chili, fijne groentjes en tagliatelle

17,00
Gelakte spare ribs

met looksaus, Griekse aardappelen en slaatje

22,00
Zalmfilet mi-cuit

met gebakken asperges, hollandaise en pommes chateaux

23,00
Scampi in pittige tomatensaus

met chorizo en rijst

23,00
Souvlaki van lam

met gegrilde paprika, feta, kerstomaat, flatbread en tzatziki

23,00
Ierse rundssteak Black Angus

met een fris slaatje, saus naar keuze (peperroom, champignonroom, kruidenboter of kalfsjus) en aardappel naar keuze (frietjes, Griekse aardappelen, kroketten, gratin of puree)

23,00

Gamba's

ENKEL OP DONDERDAG TE VERKRIJGEN

met een fris witloofslaatje, aardappel naar keuze en looksaus

24,50