Naam | Samenvatting | Prijs | Toevoegen |
---|---|---|---|
Weekend menu VIS | ENKEL VERKRIJGBAAR OP VRIJDAG 16/4, ZATERDAG 17/4 & ZONDAG 18/4 Carpaccio van tomaat met asperges en burrata €32,50 per persoon | €32,50 | |
Weekend menu VLEES | ENKEL VERKRIJGBAAR OP VRIJDAG 16/4, ZATERDAG 17/4 & ZONDAG 18/4 Carpaccio van tomaat met asperges en burrata €32,50 per persoon | €32,50 | |
Asperges op Vlaamse wijze (HG) | met krieltjes | €24,00 | |
Pasta pesto | €17,00 | ||
Vol-au-vent | met aardappelgerecht naar keuze | €17,00 | |
Wok met runds | met teriyaki, fijne groentjes en tagliatelle | €18,00 | |
Wok met kip en scampi | met chili, fijne groentjes en tagliatelle | €17,00 | |
Gelakte spare ribs | met looksaus, Griekse aardappelen en slaatje | €22,00 | |
Zalmfilet mi-cuit | met gebakken asperges, hollandaise en pommes chateaux | €23,00 | |
Scampi in pittige tomatensaus | met chorizo en rijst | €23,00 | |
Souvlaki van lam | met gegrilde paprika, feta, kerstomaat, flatbread en tzatziki | €23,00 | |
Ierse rundssteak Black Angus | met een fris slaatje, saus naar keuze (peperroom, champignonroom, kruidenboter of kalfsjus) en aardappel naar keuze (frietjes, Griekse aardappelen, kroketten, gratin of puree) | €23,00 | |
Gamba's | ENKEL OP DONDERDAG TE VERKRIJGEN met een fris witloofslaatje, aardappel naar keuze en looksaus | €24,50 |
HOOFDGERECHTEN