NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Valentijnsmenu 4-gangen

Voorgerecht

Gerookte heilbot, tartaar van zwaardvis, mierikswortel en roze peper

Tussengerecht

Aspergesoep, gerookte zalm, lente-ui

Hoofdgerecht

Kalfszesrib, gebakken ganzenlever, champignons, witloof, zongedroogde tomaat uit de wok, kalfsjus met sjalot en Nicola aardappelen
OF

Skreihaasje, kruidenkorst, geplette aardappel, kervel, parmezaan en champagnesaus

Dessert

Witte chocomousse, passievrucht en crumble van witte chocolade

Prijs
€45 per persoon
Enkel verkrijgbaar op za 13/2 en zo 14/2 tussen 14u en 16u

45,00
Valentijnsmenu 3-gangen

Voorgerecht

Gerookte heilbot, tartaar van zwaardvis, mierikswortel en roze peper

Hoofdgerecht

Kalfszesrib, gebakken ganzenlever, champignons, witloof, zongedroogde tomaat uit de wok, kalfsjus met sjalot en Nicola aardappelen
OF

Skreihaasje, kruidenkorst, geplette aardappel, kervel, parmezaan en champagnesaus

Dessert

Witte chocomousse, passievrucht en crumble van witte chocolade

Prijs
€38 per persoon
Enkel verkrijgbaar op za 13/2 en zo 14/2 tussen 17u en 20u

38,00
Aangepaste wijnen voor 2 personen

Mogelijk op za 13/2 en zo 14/2 in combinatie met:

  • 4-gangenmenu (koud – af te halen tussen 14u-16u)
  • 3-gangenmenu (warm – af te halen tussen 17u-20u)
39,00
Valentijns ontbijtmand
  • Boeket bloemen
  • Fles bubbels
  • Vers appelsiensap
  • Mini pistolets en mini croissants
  • Sandwiches en mini koffiekoeken
  • 2 gekookte eitjes
  • Kaas, hesp en brie
  • Confituur, choco en speculoospasta
  • Siroop, hagelslag en boter
  • Platte kaas met kriekjes
  • Yoghurt en vers fruit
  • Gerookte zalm
  • Tomaat mozzarella
  • Kruidenkaas met komkommer en dille
  • Kip curry en krabsla
  • Koekjes/chocolade

€95 voor een ontbijtmand voor 2 personen
Enkel verkrijgbaar op za 13/2 en zo 14/2 tussen 7u30 en 10u30

95,00