NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Valentijnsmenu 4-gangen VLEES (koud)

Voorgerecht

Gerookte heilbot, tartaar van zwaardvis, mierikswortel en roze peper

Tussengerecht

Aspergesoep, gerookte zalm, lente-ui

Hoofdgerecht

Kalfszesrib, gebakken ganzenlever, champignons, witloof, zongedroogde tomaat uit de wok, kalfsjus met sjalot en Nicola aardappelen

Dessert

Witte chocomousse, passievrucht en crumble van witte chocolade

Prijs
€45 per persoon
Enkel verkrijgbaar op za 13/2 en zo 14/2 tussen 14u en 16u
Wij bereiden de 4-gangenmenu voor en u hoeft ‘m enkel af te halen en op te warmen. Instructies hiervoor worden meegeleverd.
Heeft u er graag de aangepaste wijntjes bij? Die kan u hieronder bij bestellen.

45,00
Valentijnsmenu 4-gangen VIS (koud)

Voorgerecht

Gerookte heilbot, tartaar van zwaardvis, mierikswortel en roze peper

Tussengerecht

Aspergesoep, gerookte zalm, lente-ui

Hoofdgerecht

Skreihaasje, kruidenkorst, geplette aardappel, kervel, parmezaan en champagnesaus

Dessert

Witte chocomousse, passievrucht en crumble van witte chocolade

Prijs
€45 per persoon
Enkel verkrijgbaar op za 13/2 en zo 14/2 tussen 14u en 16u
Wij bereiden de 4-gangenmenu voor en u hoeft ‘m enkel af te halen en op te warmen. Instructies hiervoor worden meegeleverd.
Heeft u er graag de aangepaste wijntjes bij? Die kan u hieronder bij bestellen.

45,00
Valentijnsmenu 3-gangen VLEES (warm)

Voorgerecht

Gerookte heilbot, tartaar van zwaardvis, mierikswortel en roze peper

Hoofdgerecht

Kalfszesrib, gebakken ganzenlever, champignons, witloof, zongedroogde tomaat uit de wok, kalfsjus met sjalot en Nicola aardappelen

Dessert

Witte chocomousse, passievrucht en crumble van witte chocolade

Prijs
€38 per persoon
Enkel verkrijgbaar op za 13/2 en zo 14/2 tussen 17u en 20u
Wij bereiden deze 3-gangenmenu à la minute voor u, zodat u meteen de voetjes onder tafel kan schuiven na afhaling.
Heeft u er graag de aangepaste wijntjes bij? Die kan u hieronder bij bestellen.

38,00
Valentijnsmenu 3-gangen VIS (warm)

Voorgerecht

Gerookte heilbot, tartaar van zwaardvis, mierikswortel en roze peper

Hoofdgerecht

Skreihaasje, kruidenkorst, geplette aardappel, kervel, parmezaan en champagnesaus

Dessert

Witte chocomousse, passievrucht en crumble van witte chocolade

Prijs
€38 per persoon
Enkel verkrijgbaar op za 13/2 en zo 14/2 tussen 17u en 20u
Wij bereiden deze 3-gangenmenu à la minute voor u, zodat u meteen de voetjes onder tafel kan schuiven na afhaling.
Heeft u er graag de aangepaste wijntjes bij? Die kan u hieronder bij bestellen.

38,00
Aangepaste wijnen voor 2 personen

Mogelijk op za 13/2 en zo 14/2 in combinatie met:

  • 4-gangenmenu (koud – af te halen tussen 14u-16u)
  • 3-gangenmenu (warm – af te halen tussen 17u-20u)
39,00