Oudejaarsmenu afhaal

De gerechten worden reeds voorbereid en u heeft de vrijheid om te beslissen wanneer u ze afwerkt.
U dient enkel nog op te warmen of kleine bereidingen te doen aan de hand van de meegeleverde kookinstructies.

Afhaalmoment:

  • Woensdag 31/12 tussen 14u00 en 15u00
AfbeeldingNaamSamenvattingPrijsKoop
Oudejaarsmenu vis

Sashimi van tonijn met avocado, zwarte look en ajoblanco

***

Velouté van boschampignons met kervel en gandaham

***

Ganzenlever op 3 manieren

***

Sorbet

***

Ravioli met rivierkreeft, gamba en cappuccino van bisque

***

Tartufo met witte ijspralines

79,00
Oudejaarsmenu vlees

Sashimi van tonijn met avocado, zwarte look en ajoblanco

***

Velouté van boschampignons met kervel en gandaham

***

Ganzenlever op 3 manieren

***

Sorbet

***

Tournedos van hert met oesterzwam, champignonaardappel en kalfsjus

***

Tartufo met witte ijspralines

79,00