Oudejaarsmenu afhaal

De gerechten worden reeds voorbereid en u heeft de vrijheid om te beslissen wanneer u ze afwerkt.
U dient enkel nog op te warmen of kleine bereidingen te doen aan de hand van de meegeleverde kookinstructies.

Afhaalmoment:

  • Dinsdag 31/12 tussen 14u00 en 15u00
NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Oudejaarsmenu vis

Drie maal gemarineerde zalm, avocado, gepekelde rode ui

***

Bosduif met knolselder, pastinaakcrème en wildjus met ganzenlever

***

Consommé van vederwild met gerookt everzwijn en kervel

***

Sorbet

***

Kabeljauwfilet, ravioli met ricotta en spinazie, gandaham en sausje van ‘green thunder’ kaas

***

Chocolade, vanille, citrus

69,00
Oudejaarsmenu vlees

Drie maal gemarineerde zalm, avocado, gepekelde rode ui

***

Bosduif met knolselder, pastinaakcrème en wildjus met ganzenlever

***

Consommé van vederwild met gerookt everzwijn en kervel

***

Sorbet

***

Hertenkalf, pomme fondu, wintergarnituur, zoete aardappel en jus ‘fin champagne’

***

Chocolade, vanille, citrus

69,00