Koude afhaalgerechten feestdagen

De gerechten worden reeds voorbereid en u heeft de vrijheid om te beslissen wanneer u ze afwerkt.
U dient enkel nog op te warmen of kleine bereidingen te doen aan de hand van de meegeleverde kookinstructies.

Afhaalmomenten:

    • Dinsdag 24/12 tussen 15u00 en 16u00
    • Woensdag 25/12 tussen 11u00 en 12u00
    • Dinsdag 31/12 tussen 14u00 en 15u00

 

Voorgerechten

NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Kaaskroketten

2 stuks

12,00
Garnaalkroketten

2 stuks

14,00
Wildkroketten

2 stuks

14,00
Oesters natuur

per stuk

4,00
Gegratineerde oesters

per stuk

5,00
Duo van wildpaté15,00
Buikspek

met botervis, pompoen, eryngii en vleesjus
(enkel verkrijgbaar op 24/12 en 25/12)

18,00
Drie maal gemarineerde zalm

met avocado, gepekelde rode ui
(enkel verkrijgbaar op 31/12)

18,00
Bosduif

met knolselder, pastinaakcrème en wildjus met ganzenlever
(enkel verkrijgbaar op 31/12)

19,00
Witloofroomsoep

per liter

10,00
Kreeftensoep

per liter

16,00
Velouté van boschampignon

per liter

10,00
Pompoensoep

per liter

10,00

Hoofdgerechten

NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Parelhoen gevuld met ganzenlever

met breydelham, wintergarnituur en kalfsjus met dragon
(enkel verkrijgbaar op 24/12 en 25/12)

27,50
Ballotine van kabeljauw en zalm

met zeekraal, broccoligratin en jus van waterkers
(enkel verkrijgbaar op 24/12 en 25/12)

28,50
Kabeljauwhaasje

met ravioli, spinazie, gandaham en sausje van ‘green thunder’ kaas

29,50
Hertfilet

met gratin, boschampignons, witloof en morillensaus

29,50
Hazenrugfilet

met pomme fondue, veenbessen en mini wortel

30,50

Desserten

NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Caramel, amandel, cara crakine

(enkel verkrijgbaar op 24/12 en 25/12)

11,00
Chocolade, vanille, citrus

(enkel verkrijgbaar op 31/12)

11,00
Artisanale kazen11,00