Koude afhaalgerechten feestdagen

De gerechten worden reeds voorbereid en u heeft de vrijheid om te beslissen wanneer u ze afwerkt.
U dient enkel nog op te warmen of kleine bereidingen te doen aan de hand van de meegeleverde kookinstructies.

Afhaalmomenten:

    • Zondag 24/12 tussen 15u00 en 16u00
    • Maandag 25/12 tussen 11u00 en 12u00
    • Zondag 31/12 tussen 14u00 en 15u00

 

Voorgerechten

NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Oesters natuur

per stuk

4,00
Gegratineerde oesters

per stuk

5,00
Kaaskroketten

2 stuks

12,00
Garnaalkroketten

2 stuks

14,00
Wildkroketten

2 stuks

14,00
Ravioli

van boschampignons en truffelboter
(uitsluitend op 31 december verkrijgbaar!)

12,00
Duo van wildpaté15,00
Heilbotfilet

met zeekraal, knolselder, jus van bouillabaisse
(uitsluitend op 24 en 25 december verkrijgbaar!)

15,00
Sharing-plate met sushi

van kingkrab, zalm en tonijn
(uitsluitend op 31 december verkrijgbaar!)

15,00
Witloofroomsoep

per liter

10,00
Pompoensoep

per liter

10,00
Aspergeroomsoep

per liter

10,00
Kreeftensoep

per liter

14,00

Hoofdgerechten

NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Eendenborstfilet

met pomme fondue, bospaddenstoelen, spinazie en jus met ganzenlever
(uitsluitend op 24 en 25 december verkrijgbaar!)

26,50
Omegabaars

met spinazie, mosselen, brandade en saffraan-limoensaus

28,50
Hertfilet

met gratin, boschampignons, witloof en morillensaus

29,50
Hazerug Harlekijn

met pomme fondue, veenbessen, mini-wortel

30,50

Desserten

NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Gemarineerde ananas

met gember, kokos en vanille-ijs

11,00
Macha, appel, honing en yoghurt11,00
Artisanale kazen11,00