Naam | Samenvatting | Prijs | Toevoegen |
---|---|---|---|
Zalmfilet | met preiroomsaus en geplette aardappel | €27,00 | |
Wildstoverij | met wintergroenten | €27,00 | |
Hertenfilet | met truffelgratin, spruiten, bospaddenstoel, veenbessen en morillesaus | €34,00 | |
Bouillabaisse à la Criterium | met krielaardappelen | €34,00 | |
Hazenrugfilet | met crème van pastinaak, knolselder, zoete aardappel, pomme fondue en fine champagne | €36,00 | |
Tonijnsteak “Robbespierre” | met rozemarijnaardappel | €37,00 | |
Canneloni (veggie) | met ricotta en spinazie, tomatencoulis en mozzarella | €22,00 | |
Caeser salad | met gemarineerde kip, ansjovis, kappers en caeser dressing | €20,00 | |
Slaatje met geitenkaas | met spek, appel en balsamico dressing | €20,00 | |
Slaatje met gemarineerde kip | met scampi, ananas en currymango dressing | €20,00 | |
Wok met gemarineerde kip en scampi | met chili, fijne groentjes en tagliatelle | €21,50 | |
Wok met runds | met teriyaki, fijne groentjes en tagliatelle | €21,50 | |
Gelakte spare ribs | met looksaus, Griekse aardappelen en slaatje | €25,50 | |
Steak tartaar | met slaatje | €27,00 | |
Ierse rundssteak Black Angus | met een fris slaatje, saus en aardappelgerecht naar keuze | €29,50 | |
Ierse zesrib | met fris slaatje, saus en aardappelgerecht naar keuze | €33,50 | |
Ierse filet pur | met slaatje, aardappelgerecht en saus naar keuze | €37,00 | |
Entrecote dry aged 400gr (selectie van De Laet - Van Haver) | met slaatje van boterboontjes | €43,00 | |
Gamba's | ENKEL OP DONDERDAG TE VERKRIJGEN met een fris witloofslaatje, aardappel naar keuze en looksaus | €32,50 |