| Afbeelding | Naam | Samenvatting | Prijs | Koop | 
|---|---|---|---|---|
| Velouté van boschampignons | met Gandaham | €7,00 | ||
| Kaaskroketten | 2 stuks | €13,50 | ||
| Carpaccio van rode biet | met walnoten en geitenkaas | €14,50 | ||
| Dimsum | €16,00 | |||
| Wildpaté | met uiencompote, cantarelle en notenbrood | €16,00 | ||
| Carpaccio van rundsfilet | €17,00 | |||
| Garnaalkroketten | 2 stuks | €18,50 | ||
| Wildkroket | met pompoen en gepekelde ui | €19,00 | ||
| Fine de Claire | 6 stuks | €21,00 | ||
| Bosduiffilet | met wildjus, boschampignons en millefeuille van aardappel | €22,00 | ||
| Stoofpotje van vis, schaal- en schelpdieren | met rouille en toast | €22,50 | 
- VOORGERECHTEN 

