Suggestiemenu 25/06-06/07

Voorgerechten

Carpaccio van gerookte eendenborst, vijg, biettexturen en balsamico
OF
Zalmtartaar met geconfijte ui, avocadocrème en zure room
OF
Burrata met verse en gedroogde tomaat, basilicum en olijfolie
OF
Cappucino van kreeft
OF
Garnaalkroketten (2 stuks)
OF
Kaaskroketten (2 stuks)

*****

Hoofdgerechten

Osso bucco met gremolata, zure room en fettucini
OF
Melktongrolletjes met gerookte zalm, prei, zeekraal, zoete aardappel en botersausje met geuze
OF
Thai beef salad
OF
Vegetarische tikka massala met geroosterde bloemkool
OF
Ierse rundssteak (Black Agnus) met een fris slaatje, aardappelgerecht en saus naar keuze
OF
Vol-au-vent met aardappelgerecht naar keuze

*****

Desserts

Groen fruit met muntpesto en yoghurt ijs
OF
Chocolademousse met passievrucht en witte chocolade
OF
Dame blanche
OF
Selectie van artisanale kazen

3-gangenmenu €38 pp
4-gangenmenu €46 pp

Suggestiemenu 09/07-20/07

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas
OF
Ceviche met tarbot, limoen en koriander
OF
Preisoepje met zure room en venusschelpen
OF
Auberginerolletjes met halloumi en tomaat
OF
Garnaalkroketten (2 stuks)
OF
Kaaskroketten (2 stuks)

*****

Hoofdgerechten

Kipfilet gevuld met artisjok en spinazie, jonge aardappelen, seizoensgroenten en paprikacoulis
OF
Kabeljauwhaasje met penne, groene asperges, parmaham en sausje van ‘green thunder’ kaas
OF
Tomaat garnaal
OF
Risotto met shiitake, sojaboon, spinazie en truffel
OF
Ierse rundssteak (Black Agnus) met een fris slaatje, aardappelgerecht en saus naar keuze
OF
Vol-au-vent met aardappelgerecht naar keuze

*****

Desserts

Bavarois van framboos met witte chocolade en pistache
OF
Vanille ijs met sausje van chocolade en gouden carolus
OF
Dame blanche
OF
Selectie van artisanale kazen

3-gangenmenu €38 pp
4-gangenmenu €46 pp