Suggestiemenu 17/09 – 28/09

Voorgerechten

Salade van gerookte paling, granny smith, waterkers en zure room
OF
Indische samosas met lamsgehakt en mangochutney
OF
Bladerdeeggebak met geitenkaas, witloof en rucola
OF
Soepje van spinazie, oude geuze en venusschelpen
OF
Garnaalkroketten (2 stuks)
OF
Kaaskroketten (2 stuks)

*****

Hoofdgerechten

Gegratineerde Ierse zesrib, griekse salade, rozemarijnaardappelen en kruidenboter
OF
Croque van zeebaars met penne en sausje van geconfijte tomaat
OF
Salade met gemarineerde zalm, wakamé, sesam en curry
OF
Risotto met boschampignons
OF
Ierse rundssteak (Black Agnus) met een fris slaatje, aardappelgerecht en saus naar keuze
OF
Vol-au-vent met aardappelgerecht naar keuze

*****

Desserts

Sabayon van kriekenbier met ijs
OF
Moelleux met vanille-ijs en fruit
OF
Dame blanche
OF
Selectie van artisanale kazen

3-gangenmenu €38 pp
4-gangenmenu €46 pp

Suggestiemenu 1/10 – 12/10

Voorgerechten

Canneloni met kip, spinazie en curry
OF
Scampi met cognacsausje, truffel, serrano en boschampignons
OF
Bouillabaise met toast en rouille
OF
Gegrilde aubergine met tomatensalsa en halloumi
OF
Garnaalkroketten (2 stuks)
OF
Kaaskroketten (2 stuks)

*****

Hoofdgerechten

Roodbaarsfilet met aardappelbrandade van scampi, gerookte zalm, zeekraal, venkel en champagnesausje
OF
Eendenborstfilet, texturen van wortel, witloof, knolselderpuree en portojus
OF
Salade met ganzenlever, snijboon, babyspinazie en balsamico
OF
Pasta quatro fromaggi
OF
Ierse rundssteak (Black Agnus) met een fris slaatje, aardappelgerecht en saus naar keuze
OF
Vol-au-vent met aardappelgerecht naar keuze

*****

Desserts

Café glacée
OF
Gebakken banaan met chocolade en vanille-ijs
OF
Dame blanche
OF
Selectie van artisanale kazen

3-gangenmenu €38 pp
4-gangenmenu €46 pp