Suggestiemenu 15/10 – 26/10

Voorgerechten

Wildpaté, uienconfijt en brioche
OF
Bosduif, knolseldercrème, pastinaakchips en bospaddenstoel (+ 3€)
OF
Zalmtartaar, avocado, zure room en gepekelde ui
OF
Carpaccio van biet, walnoten en geitenkaasdressing
OF
Soepje van butternut pompoen met St-Jacobsvrucht
OF
Garnaalkroketten (2 stuks)
OF
Kaaskroketten (2 stuks)

*****

Hoofdgerechten

Hertenkalffilet, pastinaakcrème, spruiten, boschampignons, truffelgratin en morillensaus (+5€)
OF
Wilde eendenfilet, gecarameliseerde sjalot, schorseneren, puree van knolselder en groene kool, wildjus
OF
Rogvleugel, jonge wortel, spruitjes, botersausje en aardappelpuree
OF
Thaise curry met kokos en tofu
OF
Ierse rundssteak (Black Agnus) met een fris slaatje, aardappelgerecht en saus naar keuze
OF
Vol-au-vent met aardappelgerecht naar keuze

*****

Desserts

Bavarois van vanille en zoute caramel
OF
Crêpes Suzette
OF
Dame blanche
OF
Selectie van artisanale kazen

3-gangenmenu €38 pp
4-gangenmenu €46 pp

Suggestiemenu 29/10 – 9/11

Voorgerechten

Wildpaté, uienconfijt en brioche
OF
Patrijs, witloof, crème van zoete aardappel, aardpeer (+ 3€)
OF
Croques van coquilles, geitenkaas, spinazie en tomatensalsa
OF
Toast met boschampignons en mousseline
OF
Soepje van pastinaak met panchetta en spruit
OF
Garnaalkroketten (2 stuks)
OF
Kaaskroketten (2 stuks)

*****

Hoofdgerechten

Hertenkalffilet, pastinaakcrème, spruiten, boschampignons, truffelgratin en morillensaus (+5€)
OF
Wildstoverij met wintergroenten, geflambeerde appel en hazelnootkroket
OF
Heilbotfilet met saffraanrisotto, groene asperges, zeekraal en venusschelp
OF
Lasagna met pompoen, spinazie en geitenkaas
OF
Ierse rundssteak (Black Agnus) met een fris slaatje, aardappelgerecht en saus naar keuze
OF
Vol-au-vent met aardappelgerecht naar keuze

*****

Desserts

Moelleux met vanille-ijs
OF
Crème brulée met sinaas
OF
Dame blanche
OF
Selectie van artisanale kazen

3-gangenmenu €38 pp
4-gangenmenu €46 pp

Suggestiemenu 12/11 – 23/11

Voorgerechten

Wildpaté, uienconfijt en brioche
OF
Wildkroketje, bloedworst en salade
OF
Gebakken rapen, pesto van groene kool, spruit en walnoot
OF
Quiche met witloof en brie
OF
Velouté van boschampignons
OF
Garnaalkroketten (2 stuks)
OF
Kaaskroketten (2 stuks)

*****

Hoofdgerechten

Hertenkalffilet, pastinaakcrème, spruiten, boschampignons, truffelgratin en morillensaus (+5€)
OF
Hazenrugfilet, witloof, gevulde champignon, spruit, veenbes en cognacsausje (+5€)
OF
Pladijsfilet, groene puree, prei, jonge wortel en kreeftenjus
OF
Risotto met boschampignons, rapen en groene kool
OF
Ierse rundssteak (Black Agnus) met een fris slaatje, aardappelgerecht en saus naar keuze
OF
Vol-au-vent met aardappelgerecht naar keuze

*****

Desserts

Sabayon van amaretto met vanille-ijs
OF
Tarte tatin, gezouten karamel-ijs en gekarameliseerde noten
OF
Dame blanche
OF
Selectie van artisanale kazen

3-gangenmenu €38 pp
4-gangenmenu €46 pp