SUGGESTIES OKTOBER

Voorgerechten

Combinatie van wildpatés met uienconfijt, vijg en krententoast 15.00€
Wijntip: The Ham Factory(rood) 10.00€/glas
Gran Crisalys(wit) 7.30€/glas
Wildkroket, bloedworst, salade met peer, blauwe kaas, witloof en noten 15.00€
Wijntip: Neropasso (rood) 5.50€/glas
Quinta da Alorna(wit) 5.90€/glas
Bosduif, knolselder, dooierzwam en confituur van witloof 18.00€
Wijntip: Wente(rood) 7.30€/glas
Terra Noble(wit) 5.70€/glas

Hoofdgerechten

Hazenrugfilet met pomme fondue, gevulde champignons, spruiten, chiconette, wilde veenbessen en fine champagne saus 32.50€
Wijntip: Wente(rood) 7.30€/glas
Petit Folies(rood) 5.00€/glas
Hertenfilet, aardappelgratin, wintertruffel, boschampignons, pastinaak en morillen saus 32.50€
Wijntip: The Ham Factory(rood) 10.00€/glas
Neropasso(rood) 5.50€/glas
Stoverij van hert met gekarameliseerde appel, wilde veenbessen en gebakken aardappelen 24.00€
Wijntip:Petit Folies(rood) 5.00 €/glas
Wente(rood) 7.30€/glas
Heekfilet met aardappelpuree, mini wortel, witte kool, spruiten en champagnesaus 27.50€
Wijntip: Quinta da Alorna(wit) 5.90€/glas
Gran Crisalys(wit) 7.30€/glas

Dessert

Cheesecake met speculaascrumble en exotisch fruit 9.50€
Wijntip: San Valentin Torres 4.75 € / glas