SUGGESTIES FEBRUARI

Voorgerechten

Tartaar van zalm met avocado, zure room, gemarineerde ui en calvados 15.00€
Wijntip: Fritz Kupelwieser (Italië) 6.50€/glas
The Vine in Flames (Roemenië) 6.20€/glas
Bloemkoolroomsoep met grijze garnalen 8.50€
Wijntip: Paso a Paso (Spanje) 5.90€/glas
The Vine in Flames (Roemenië) 6.20€/glas
Gegratineerde zeeuwse oesters 3.75€ per stuk
Wijntip: Weingut Keth (Duitsland) 6.80€/glas
Quinta do Vallado Prima (Portugal) 7.20€/glas

Hoofdgerechten

Lamszieltjes met ratatouille, asperges, aardappel uit de oven en lamsjus 27.00€
Wijntip:La Ribota Barbera d’asti (Italië) 6.20€/glas
Lehman Wildcard (Australië) 5.90€/glas
Melktong met gerookte zalm en spinazie, geplette aardappel met lenteui en tuinkruiden 27.00€
Wijntip: Weingut Keth (Duitsland) 6.80€/glas
Paso a Paso (Portugal) 5.90€/glas
Gegratineerde kreeft, groene asperges, romanesco, bloemkoolpuree en champagnesaus 48.00€
Wijntip: Fritz Kupelwieser(Italië) 6.50€/glas
Duinta do Vallado Prima (Portugal) 7.20€/glas

Dessert

Terrine van chocolade in 3 kleuren 9.50€
Wijntip: San Valentin Torres 4.75 € / glas