Koude afhaalgerechten

De gerechten worden reeds voorbereid en u heeft de vrijheid om te beslissen wanneer u ze afwerkt.
U dient enkel nog op te warmen of kleine bereidingen te doen aan de hand van de meegeleverde kookinstructies.

Afhaalmomenten:

  • Vrijdag 24/12 tussen 14u00 en 17u00
  • Zaterdag 25/12 tussen 11u00 en 12u00
  • Vrijdag 31/12 tussen 12u00 en 16u00
  • Zaterdag 1/1 tussen 15u00 en 16u00

 

Voorgerechten

NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Witloofroomsoep (1 liter)8,00
Velouté van boschampignons (1 liter)8,00
Kreeftensoep (1 liter)12,00
Kaaskroketten (2 stuks)10,00
Garnaalkroketten (2 stuks)13,00
Duo van wildpaté met toast13,00
1/2 kreeft Belle-vue26,00
Oesters natuur (/stuk)3,00
Gegratineerde oesters (/stuk)4,00

Hoofdgerechten

NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Hertenkalffilet, pomme fondue, pastinaak, mini wortel en saus fine de champagne29,50
Croque van zeebaars met mozzarella, seranoham, brandade met tuinkruiden en witte wijnsaus met spinazie26,50
Kalfsfilet, roergebakken champignons, witloof, tuinbonen, gratin en kalfsjus met eendenlever26,50
Gegrilde auberginerolletjes, kerstomaat en halloumi20,00
Kreeft Belle-vue44,00

Desserten

NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Chocolade, bosvruchten en pistache7,50
Mousse van witte chocolade met exotisch fruit en meringue7,50
Artisanale kazen10,00

Wens je toch liever iets anders te bestellen?