Kerstmenu

Verkrijgbaar op vrijdag 24/12 en zaterdag 25/12

Gegratineerde kreeft met quiche en saffraansausje
~~~~~
Bouillon van fazant met dim sum van vederwild en kervel
~~~~~
Sorbet van Poire Williams
~~~~~
Kalfsfilet, roergebakken champignons, witloof, tuinbonen, gratin en kalfsjus met eendenlever
of
Croque van zeebaars met mozzarella, seranoham, brandade met tuinkruiden en witte wijnsaus met spinazie
~~~~~
Mousse van witte chocolade met exotisch fruit en meringue

Je kan deze kerstmenu ook bestellen voor TAKE-AWAY. De gerechten worden reeds voorbereid.
U dient enkel nog op te warmen of kleine bereidingen te doen aan de hand van de meegeleverde kookinstructies.
U heeft hierdoor de vrijheid om zelf te bepalen hoe snel de gerechten elkaar opvolgen.

Afhaalmomenten:

  • Vrijdag 24/12 tussen 14u00 en 17u00
  • Zaterdag 25/12 tussen 11u00 en 12u00
NaamSamenvattingPrijsToevoegen
Kerstmis menu (vlees)

Gegratineerde kreeft met quiche en saffraansausje
~~~~~
Bouillon van fazant met dim sum van vederwild en kervel
~~~~~
Sorbet van Poire Williams
~~~~~
Kalfsfilet, roergebakken champignons, witloof, tuinbonen, gratin en kalfsjus met eendenlever
~~~~~
Mousse van witte chocolade met exotisch fruit en meringue

59,00
Kerstmis menu (Vis)

Gegratineerde kreeft met quiche en saffraansausje
~~~~~
Bouillon van fazant met dim sum van vederwild en kervel
~~~~~
Sorbet van Poire Williams
~~~~~
Croque van zeebaars met mozzarella, seranoham, brandade met tuinkruiden en witte wijnsaus met spinazie
~~~~~
Mousse van witte chocolade met exotisch fruit en meringue

59,00

Wens je toch liever iets anders te bestellen?